På scen

Soccer Moms (Sthlm)

Soccer Moms är ett Midwest Emo band från Stockholm som består utav Jack på sång och gitarr och Zacharias på trummor. De blandar indie och pop punk-inspirerade mathrock riff med skrikiga ledsna texter. Deras debutalbum ”Sorry… I had to”, samt två singlar finns att lyssna på på Spotify!


Soccer Moms ser ni hos oss den 20 april på vår scen Teaterladan! 

Staf (Gbg)

Staf är från Göteborg och spelar punk, typ. Rättare sagt Partille, därmed blir det Partillepunk. Med debutalbumet ”Stäng truten borgarunge” som släpptes i somras har det göteborgska punkinfluerade bandet nått nya höjder, utan några intentioner att sakta ned. Med sina högenergiska liveframträdanden, råa samt atmosfäriska och djupa, melodiösa texter har bandet kommit att bli ett allt mer välkänt namn i den svenska alternativa scenen.


Staf ser ni hos oss den 20 april i Teaterladan!

Antimateria (Jkpg)

Antimateria är ett hardcore punk-band från Jönköping som står för jämställdhet och annat kul.


Antimateria ser ni hos oss i Tekannan den 20 april!

Sputnik Falls (Gbg)

Med en förmåga att beröra och förstöra har Sputnik Falls med deras energiska musik och scennärvaro skapat något som faktiskt är deras eget. 

Med sin intensiva och melodiska gitarr-drivna musik sjunger de om vad som helst som inspirerar i deras liv. Vore det personer de älskar, personer de hatar eller de själva och deras omgivning. På gott och ont lämnar deras musik ingen oberörd.


Sputnik Falls ser ni hos oss den 19 april på vår scen Teaterladan! 

Recreant (Vetlanda)

Recreant spelar hård hårdrock från självaste Vetlanda med inspiration från allt mellan rock n’ roll, hardcore och death metal. Efter en lite lugnare period konsertmässigt så kommer bandet tillbaka i vår starkare än någonsin. Med tunga beat och sågande riff kommer de leverera en oförglömlig konsert på Konkaronka och förvandla konsertsalen till ett stort dansgolv! 


Recreant ser ni hos oss den 19 april på vår scen Tekannan!


Year Without Summer (Sthlm)

Year Without Summer är Olle D, Olle W, Deniz Ü och Mårten N. Med influenser från indierock, britpop, punk och 90-talsemo är "YWS" ett av de senaste tillskotten på Stockholms, och Sveriges, alternativa musikscen. På valfri streamingplattform hittar ni åtta av bandets hittills släppta låtar, vilka ni gärna får öva in till Konkaronka 2024!


Year Without Summer ser ni hos oss fredag den 19 april på vår scen Teaterladan! 


The Chauffeur (Eksjö)

Det bästa du någonsin hört* för sista gången**. Sångerskan har räkallergi också bara så att catering har koll!


(*Eller nåt. **Förmodligen.)


The Chauffeur ser ni hos oss på vår scen Tekannan fredag den 19 april!


BB Amoré (Nässjö)

BB Amoré är en 23-årig artist från Nässjö, Sverige.

En genrebändande artist med störst influens från Yung Lean, The Weeknd, Young Thug och A$AP Rocky. Förvänta er både trap-bangers och kärleksballader! 

Han var senast aktiv med albumet "BB Amoré" i augusti 2023, men är tillbaka i år med kommande släpp, bland annat albumet "Baby Blue" som är planerat senare i år.


BB Amoré ser ni hos oss lördag den 20 april på vår scen Teaterladan!

Väster-Ut (Gbg)

Väster-Ut är ett svenskt indierockband som grundades redan 2014, då som ett medelmåttigt coverband på fritidsgården på Djurgårdsgatan 29. Med åren trädde de ur sitt musikaliska målbrott och in som ett av de mest framträdande banden på den svenska indiescenen. I en tid där storheten ofta mäts i de små ögonblicken har Väster-Ut överstigit förväntningar singel efter singel, spelning efter spelning.


Väster-Ut ser ni hos oss lördag den 20 april på vår scen Teaterladan!

DJ Ch@m

DJ Ch@m är en up and coming disc-jockey som har spelat på allt från bröllop till fester. Hon brukar spela musik som passar alla men på Konkaronka kommer hon främst spela techno. Hon brinner för att spela musik och göra andra glada.


DJ Ch@m ser ni både på fredag den 19 april och lördag den 20 april på vår scen Tekannan!

& the bridge (Eksjö)

& the bridge är ett alternativt rockband från Höglandet. I deras låtskrivande tar de ofta inspiration från 90-talets stora rockband som Blur, The Wannadies och Radiohead. De har bland annat spelat på Pop i Sommarnatt, Eksjö Stadsfest och vunnit regionsfinalen i Imagine Jönköping. Nu är de redo att ta Teaterladan med storm!


& the bridge ser ni hos oss fredagen den 19 april på vår scen Teaterladan!